Dr Lammerts van Buerenschool

H. Piersonstraat 23 6671 CK Zetten

  • Schoolfoto van Dr Lammerts van Buerenschool
  • Schoolfoto van Dr Lammerts van Buerenschool
  • Schoolfoto van Dr Lammerts van Buerenschool
  • Schoolfoto van Dr Lammerts van Buerenschool

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

In maart 2023 is wederom een groot onderzoek gehouden onder de kinderen, ouders en leerkrachten van de Lammerts van Bueren. De totale  resultaten waren goed tot zeer goed te noemen.

De kinderen gaven de school voor 'algemene tevredenheid' een 8.1, voor welbevinden/sfeer een 9 en voor veiligheid een 8.9. Liefst 91% van de kinderen van groep 6 t/m 8 vindt de school leuk tot erg leuk. Noemenswaardig is ook dat de kinderen de juffen en meesters een 9.5 geven.

Meester Jos, onze directeur, heeft in de groepen 6 t/m 8 een presentatie gegeven over de schoolresultaten én de groepsresultaten. Een van deze powerpoints is als pdf bijgevoegd.

Tevredenheid
8,3
Vergelijkbare scholen
8,2

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

In maart 2023 is het 4 jaarlijkse grote onderzoek gehouden onder de kinderen, ouders en leerkrachten van de Lammerts van Bueren. De uitslagen waren goed tot zeer goed te noemen. De respons onder de ouders was 47%, van de kinderen 99% en van het team 90%.

Ouders gaven de school een 8.1 voor 'algemene tevredenheid', een 8.4 voor 'welbevinden, sfeer én veiligheid' en de leerkrachten kregen een 9.2 als totaal cijfer. 

In de bijlage vindt u de schriftelijke terugkoppeling naar de ouders.

De teamuitslagen zijn intern  besproken.


Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven