De Duinstee

Betmersweg 2 9494 RB Yde

Schoolfoto van De Duinstee

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op de schoolpagina van IKC De Duinstee: een kleine school middenin het groene dorp Yde. We werken als team met en voor de kinderen. We creëren een veilige leeromgeving en bieden onze leerlingen volop kansen om zich te ontwikkelen. 

De school is gehuisvest in de Multi Functionele Accommodatie (MFA) Yders Hoes en maakt gebruik van drie groepslokalen, een personeelsruimte, een directiekantoor, een kantoor voor de intern begeleider, een extra groeps- en BSO-lokaal en een gymzaal. Overige gebruikers van de MFA zijn kinderopvangorganisatie Kids First COP groep en diverse dorps- en sportverenigingen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? U kunt een afspraak maken via directie.deduinstee@stichtingbaasis.nl

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Samenwerken, samen leren
  • Boeiend onderwijs
  • Kanjerschool
  • Op weg naar een IKC
  • Kracht van de kleine school

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De Duinstee is een school met ongeveer 60 leerlingen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. In de loop van het schooljaar stromen in groep 1 een aantal 4-jarige leerlingen in. Daarnaast hebben we een kinderopvang locatie in samenwerking met Kids First. 

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
52
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven