IKC Roorda

Tjissema 6 9089 BG Wytgaard

  • Schoolfoto van IKC Roorda
  • Schoolfoto van IKC Roorda
  • Schoolfoto van IKC Roorda
  • Schoolfoto van IKC Roorda
  • Schoolfoto van IKC Roorda

Leerlingtevredenheid

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Als resultaat komt er een rapportcijfer uit dat de leerlingen geven aan de school. Is het cijfer goed? Dan zit de school volgens de leerlingen op de goede weg. Is het cijfer laag? Dan kan de school onderzoeken wat er beter kan en voor het volgende jaar acties inplannen.

Tevredenheid
8,8

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Om te pijlen of IKC Roorda voldoet aan de verwachtingen van ouders, leerlingen en het team is in april 2024 een tevredenheidsonderzoek gehouden.

Leerlingentevredenheid

Van de kinderen in groep 6,7,8 krijgen we een positieve groei terug. De leerlingen beoordelen de school in 2023 met een 7,1 en in 2024 met een 8,8. Ze geven terug dat ze met meer plezier en een goed gevoel naar school gaan.

Oudertevredenheid

Het rapportcijfer van de ouders was een 7,7, echter met een respons van 38% niet representatief. In april 2024 was de respons met 89% bovengemiddeld. Het rapportcijfer wat de ouders de school in 2024 toekennen is een 7,8.

Van de uitkomsten wordt een analyse gemaakt welke wordt teruggekoppeld aan de ouders en kansen biedt voor verbetering en groei.

Tevredenheid
7,8

Terug naar boven