Openbare Basisschool De Pionier

Kerkstraat 52 1521 JP Wormerveer

  • Gebouw aan de Kerkstraat
  • Bruggen bouwen
  • Samen kijken naar kinderen die optreden
  • Knutselcircuit door de hele school, alle groepen door elkaar

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Vanuit het bestuur wordt elke twee jaar een tevredenheidsonderzoek onder ouders, leerkrachten en leerlingen (groep 6, 7 en 8) gehouden. De resultaten van het onderzoek onder de leerlingen uit 2015 treft u als bijlage op deze site aan. Begin 2017 is er opnieuw een onderzoek gedaan. We verwachten deze resultaten uiterlijk in april 2017 te kunnen publiceren.

Voorop staat dat de leerlingen van De Pionier tevreden zijn met hun school (gemiddeld rapportcijfer in 2015 van een 8.3 ten opzichte van eengemiddeld rapportcijfer van een 7.4 in 2013). Over alle hoofdaspecten zijn de leerlingen (zeer) tevreden. Vrijwel alle hoofdaspecten scoren gelijk aan of sterk hoger dan de benchmark primair onderwijs. Ten opzichte van de meting in 2013 scoort De Pionier hoger op alle hoofdaspecten.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Elke twee jaar houden we een tevredenheidsonderzoek onder leerlingen uit de groepen 6 t/m 8, ouders en onze medewerkers.
Het laatste onderzoek is gehouden in februari 2017. De resultaten hiervan verwachten we half maart te kunnen communiceren met onze ouders. Op deze site kunt u de resultaten van het onderzoek in 2015 bekijken.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven