Bs Stefanus

Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade

  • Schoolfoto van Bs Stefanus
  • Schoolfoto van Bs Stefanus
  • Schoolfoto van Bs Stefanus
  • Schoolfoto van Bs Stefanus
  • Schoolfoto van Bs Stefanus

Leerlingtevredenheid

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Als resultaat komt er een rapportcijfer uit dat de leerlingen geven aan de school. Is het cijfer goed? Dan zit de school volgens de leerlingen op de goede weg. Is het cijfer laag? Dan kan de school onderzoeken wat er beter kan en voor het volgende jaar acties inplannen.

Tevredenheid
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

In november 2023 is het tevredenheidsonderzoek afgenomen. 87% van de ouders heeft de enquête ingevuld. De ouders waarderen de school met een gemiddelde van 8.1.

De resultaten van de vragenlijst dienen als basis om de dialoog aan te gaan, zowel intern als extern. Intern dienen de resultaten als input voor een gesprek over de ambities van de school en/of het schoolbestuur en in hoeverre erin geslaagd wordt om deze ambities te realiseren. Extern kunnen de resultaten worden gebruikt om de dialoog aan te gaan met de belanghebbenden (stakeholders) over de ambities, de maatschappelijke opdracht, de rol van de school in de omgeving en het afleggen van (horizontale) verantwoording. De dialoog gaat dus over de dingen die de school zélf van belang vindt alsmede de dingen die voor anderen van belang zijn.

Tevredenheid
8,1

Terug naar boven