Christelijke Basisschool De Rank

Ruitersveldweg 10 8091 HV Wezep

Schoolfoto van Christelijke Basisschool De Rank

Het team

Toelichting van de school

De Rank kent een heel divers team, zowel in de verhouding man-vrouw, als in leeftijd en bv in identiteit. Alle leerkrachten zijn christelijk, maar vanuit verschillende christelijke gezindten. Dat zorgt voor een goede inhoudelijke gesprekken, gedegen onderwijs en een mooie vertegenwoordiging richting de kinderen. 

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Bij ziekte van een groepsleerkracht komt er een invalkracht. Wanneer er geen invalkracht beschikbaar is vanuit de invalpoule, proberen we het de eerste dag intern op te lossen. Voor de tweede dag kan dit inhouden dat de groep thuis is. Omdat de tijd voorbij is dat kinderen met niet meer dan één groepsleerkracht te maken hebben, kunnen zij in hun groep te maken krijgen met meerdere leerkrachten. Dit kan komen door een duobaan, door gebruik van DUZI verlof van de groepsleerkracht of extra ondersteuning. In de vaste formatie is het streven om niet meer dan twee leerkrachten in een groep te laten werken. Wanneer er sprake is van inval (ivm ziekte) is dat helaas niet altijd mogelijk. 

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

In samenwerking met De Eendracht uit Wezep wordt er muziekles door een vakleerkracht gegeven aan de groepen 4, 5 en 6. In de overige groepen wordt dit gegeven door de eigen leerkracht.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen
  • Combinatiegroepen
  • Groepsdoorbrekende niveaugroepen

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Op CBS De Rank geven we vanuit het Passend Onderwijs zoveel mogelijk kinderen onderwijs. Wanneer er hulpvragen en/of onderwijsbehoeften zijn die verder rijken dan onze eigen kennis en kunde, zorgen we samen met ouders voor de beste begeleiding.

In het schoolondersteuningsprofiel wat u hieronder kunt downloaden, vindt u een uitgebreide beschrijving de mogelijke begeleiding.

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Terug naar boven