Basisschool St Werenfridus

Dorpsstraat 75 1693 AC Wervershoof

Schoolfoto van Basisschool St Werenfridus

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Alle leerlingen in groep 6,7 en 8 hebben de vragenlijst ingevuld. Een gemiddelde van 8,3 is iets waar we als school trots op mogen zijn. Het betekent dat de leerlingen zich veilig voelen en dat er goed onderwijs wordt gegeven. Een nadere analyse laat daarnaast ook zien dat er individueel wel verschillen zijn.

Om een veilig sociaal en emotioneel klimaat voor zowel de leerlingen als de leerkrachten te behouden en te verbeteren blijft het nodig om hierin te investeren. De sociaal emotioneel leermethode Kwink is hier een goede leidraad in. 

Tevredenheid
8,3

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Met een gemiddeld rapportcijfer 8,1 kunnen we stellen dat ouders heel tevreden zijn. Wat heel duidelijk naar voren komt is dat de kinderen zich veilig voelen en met plezier naar school gaan. Daar zijn wij trots op. Toch liggen er voor onze school ook zeker nog kansen waarin we kunnen verbeteren. Hier gaan we zeker mee aan de slag.
Tevredenheid
8,1
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven