Basisschool Gerardus Majella

Sportlaan 12 1693 CZ Wervershoof

  • Kinderen leren lezen is één van de belangrijkste doelen van ons onderwijs. We geven regelmatig boekpromoties in de klas en in de school
  • In groep 1/2 staat het verwonderen en ontdekken centraal. Spelenderwijs leren de kleuters de wereld om zich heen begrijpen.
  • Leren doe je zeker niet alleen aan een tafel met een boek, maar ook zeker in spel en oefeningen. Buiten woorden schrijven met stoepkrijt
  • Schoolfoto van Basisschool Gerardus Majella
  • Schoolfoto van Basisschool Gerardus Majella

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Wij zijn blij met een rapportcijfer van 7,9 van de leerlingen. Dit betekent dat de leerlingen over het algemeen bij ons een plezierige schooltijd beleven. Dit onderzoek is ingevuld door de leerlingen uit groep 6,7 en 8. Ze zijn vooral tevreden over de lessen, wat ze leren, de instructie en de ondersteuning die ze van hun juf krijgen. Dit onderdeel scoort zelfs op alle punten een 8,5 tot 9,5. 

Er zijn geen grote aandachtspunten die vanuit deze vragenlijst naar voren komen. Een aantal leerlingen (4) geven aan dat ze zich onveilig voelen op het schoolplein. We zorgen dat er altijd 2 leerkrachten op het plein lopen en dat leerlingen leren om naar de leerkracht toe te gaan indien zich onveilige situaties voordoen. 

Tevredenheid
7,9
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

 

In juni 2023 hebben wij een ouderenquête gehouden om ons onderwijs als geheel te evalueren. Deze waren over het algemeen (zeer) positief met natuurlijk enkele aandachtspunten. Ons rapportcijfer was gemiddeld een 8,2. Hier zijn wij natuurlijk zeer trots op. Meer informatie over de uitslag van de ouderenquête kunt u vinden in de bijlage. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven