Kindcentrum Het Timpaan

Koningin Wilhelminastr 10 7031 AC Wehl

  • Onder het gebouw is een grote fietskelder. Hier worden dagelijks meer dan 350 fietsen gesteld. Daarnaast is er veel opslagruimte.
  • Een impressie van een van de informatieavonden. Dit keer over het voortgezet onderwijs.
  • De kinderopvang heeft de beschikking over een mooie lichte ruimte en er zijn 2 slaapkamers voor in het totaal 12 kinderen.
  • In de peuterspelgroep wordt gewerkt met het VVE programma Startblokken.

Leerlingtevredenheid toelichting

Toelichting van de school

Onze school kent een eigen kwaliteitszorgsysteem. We hebben ervoor gekozen de kinderen uit groep 6, 7 en 8 te bevragen over de kwaliteit van onze school. Dit geeft ons namelijk de mogelijkheid de kwaliteit aan te passen en te verbeteren. In de bijlage treft u de rapportage aan. Vanuit de resultaten van de vragenlijst zijn we in gesprek gegaan met een ad random gekozen groep kinderen uit dit leerjaar.Tevredenheid
8,6
Vergelijkbare scholen
8,1

Bron

Oudertevredenheid toelichting

In de samenwerking en afstemming met ouders is het belangrijk om te weten of ouders tevreden zijn. Tijdens bijvoorbeeld een ouderavond kan de school een vragenlijst mailen, die ouders direct invullen. De vragen gaan over de communicatie met ouders, maar ook over de sfeer op school en het onderwijsproces. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen.

Tevredenheid
7,5
Vergelijkbare scholen
7,7

Terug naar boven