Kindcentrum Hoogholtje

Mernaweg 55 A 9964 AR Wehe-den Hoorn

  • Schoolfoto van Kindcentrum Hoogholtje
  • Schoolfoto van Kindcentrum Hoogholtje
  • Schoolfoto van Kindcentrum Hoogholtje
  • Schoolfoto van Kindcentrum Hoogholtje
  • Schoolfoto van Kindcentrum Hoogholtje

In het kort

Toelichting van de school

Hallo,

Welkom op de pagina van IKC Hoogholtje. Op deze pagina kunt u allerlei informatie vinden over hoe wij ons onderwijs inrichten. Hoewel het ongetwijfeld interessant is om te lezen, is het nog veel leuker om het mee te maken. Ik nodig u dan ook van harte uit om bij ons langs te komen en de sfeer en het onderwijs wat wij bieden te ervaren. Een school waarin wij, als team, er voor proberen te zorgen dat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Tot snel op Hoogholtje! 

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Samen
  • Vertrouwen
  • Relatie
  • Welbevinden en Betrokkenheid
  • Kleinschalig

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Integraal Kindcentrum Hoogholtje is uniek door de kleinschaligheid. Wij zetten een uniek concept neer waarbij wij van meerwaarde zijn in de gemeente, door er te zijn voor uw kind(eren). Wij hebben veel tijd voor uw kind(eren) en de kinderen veel tijd voor elkaar. Het biedt de mogelijkheid om samen te werken met alle leeftijden, van 0-13 jaar, binnen de school. Er wordt samen gespeeld en van elkaar geleerd door gepersonaliseerd leren.

De kinderen op onze school komen niet alleen uit Wehe den Hoorn, wij zijn er voor alle kinderen uit de regio. Er zitten kinderen uit verschillende dorpen rondom Wehe den Hoorn bij ons op school.

Wij voorspellen dat het leerlingenaantal licht zal stijgen de komende jaren. Sinds 2019 is IKC Hoogholtje verrijkt met een mooie kinderopvang van 0-13 jaar. 

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
39
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven