Jozefschool

Blomstraat 22 1382 AJ Weesp

Schoolfoto van Jozefschool

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Extra ondersteuning van de leerlingen

Samenvatting ondersteuningsprofiel

Bij ons op school is het de bedoeling dat leerkrachten zich voortdurend blijven ontwikkelen. elke drie jaar verwachten wij van elkaar dat wij ons gaan verdiepen. De leerkrachten op onze school hebben dus naast hun leerkrachten bevoegdheid ook nog een andere bevoegdheid die zij kunnen inzetten voor de groep kinderen die zij lesgeven.

Wij willen alle kinderen uit Weesp onderwijs bieden. Natuurlijk kijken wij samen met het team en de ouders naar de samenstelling van een groep om te kijken of iets ook daadwerkelijk mogelijk is. U leest het goed wij willen uitgaan van mogelijkheden. en..... die zijn er heel veel.

 

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Terug naar boven