Christelijke Basisschool Sjaloom

Kerkstraat 25 7383 CB Voorst

  • Schoolfoto van Christelijke Basisschool Sjaloom
  • Schoolfoto van Christelijke Basisschool Sjaloom
  • Schoolfoto van Christelijke Basisschool Sjaloom

In het kort

Toelichting van de school

CBS Sjaloom

Voor uw kind betekent bij christelijke basisschool Sjaloom naar school gaan: samen leren en jezelf ontwikkelen. Niet alleen cognitief, maar ook sociaal. Voor onze leerkrachten vormt het ontwikkelingsniveau van elk kind het uitgangspunt voor passende leerbegeleiding. De kinderen leren vooral ook van elkaar. Zo worden ze bij christelijke basisschool Sjaloom stap voor stap zelfstandiger. 

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om te komen kijken.

het team

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Veilige omgeving
  • Samenwerken
  • Sociale vaardigheden
  • Betrouwbaar
  • Christelijke identiteit

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Kennismakingsgesprek

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Daarom maken we graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek op school met directeur Esther van Dijk. U kunt daarover vrijblijvend contact met ons opnemen. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u informatie over de school en is er ruimschoots gelegenheid voor uw vragen. Ook krijgt u een rondleiding. Al met al duurt de kennismaking ongeveer een uur. U, uw eventuele partner en uw kind(eren) zijn welkom tijdens dit gesprek.

Aanmelden

Bent u na dit kennismakingsgesprek enthousiast geworden over CBS Sjaloom en wilt u uw kind graag aanmelden? Haalt u dan een aanmeldformulier bij de directeur of de leerkracht van groep 1-2. Als wij uw aanmeldformulier hebben ontvangen, is uw kind aangemeld. U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging. Wij adviseren u het kind aan te melden als hij of zij drie jaar wordt.


Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
84
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Goed leren kan alleen als een kind zich veilig voelt op school, als het zichzelf kan zijn. Scholen hebben daarom regels, plannen en programma’s om het gevoel van veiligheid te vergroten. Zo wordt de veiligheid van een leerling, een klas of de hele school in de gaten gehouden. Wat de school doet en hoe de omgeving en ouders hierbij worden betrokken, dat kan alleen de school je vertellen.

Terug naar boven