Basisschool Bergop

Bostenstraat 21 6367 HK Voerendaal

  • Schoolfoto van Basisschool Bergop
  • Schoolfoto van Basisschool Bergop
  • Schoolfoto van Basisschool Bergop

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

De leerlingen geven de school het rapportcijfer 8,6

We zijn hier als school erg trots op. Het schoolklimaat is op alle onderdelen positief gewaardeerd. De leerlingen laten zien dat ze het fijn vinden op school, een leuke klas hebben en graag met klasgenoten spelen, ze voelen zich veilig op school. Dit zijn belangrijke voorwaarden en passen bij een goed pedagogisch klimaat.

Daarnaast laat het onderwijsleerproces ook hoge waarderingen zien, met name: "Vertelt je juf of meester wat je goed of fout hebt gedaan", "Helpt je juf of meester je goed als je iets fout hebt gedaan" en "Leerlingen leren op school goed samen werken". Feedback is een van de krachtigste interventies om het leren van leerlingen te bevorderen. Het doel van feedback is om informatie te geven over waar leerlingen staan en ze houvast te geven bij het behalen van de leerdoelen. Ons doel is om leerlingen door middel van feedback aan het denken te zetten en in actie te brengen. Mooi om te zien in de reflectie van onze leerlingen dat ze dit zo hoog waarderen. 

Tevredenheid
8,0
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Terug naar boven