Basisschool Sint Martinus

Schoolstraat 1 6063 BW Vlodrop

Schoolfoto van Basisschool Sint Martinus

Het team

Toelichting van de school

Op onze school werken 7 leerkrachten verdeeld over 5 groepen. De groepen worden ondersteund door 1 leraarondersteuner en 1  onderwijsassistente. Verder vindt u in ons team een intern begeleider. De intern begeleider is verantwoordelijk voor de leerlingenzorg en heeft coördinerende en begeleidende taken. Zij helpt leerkrachten en ouders met hulpvragen over kinderen. Hij/zij voert ook gesprekken met ouders en leerkracht over het kind. 

Onze gedragswetenschapper is 1 dag per week aanwezig en ondersteunt leerkrachten, leerlingen en ouders met vragen rondom gedrag. De gedragswetenschapper  is tevens lid van het Ondersteuningsteam van Swalm & Roer.

De directeur geeft leiding aan de school rondom onderwijskundige, organisatorische, personele en huishoudelijke zaken. 

Verdere ondersteuning wordt geboden door de werkzaamheden van de conciërge en de administratief medewerkster. Beiden werken 1 dag per week.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Als een leerkracht ziek is of verlof heeft, krijgt uw kind te maken met een vervanger. Sinds het vorige schooljaar regelen de S&R-scholen deze vervangingen intern. Op onze school wordt dan een leerkracht met een niet groepsgebonden taak en/of een onderwijsassistent ingezet. Indien er meerdere leerkrachten ziek/afwezig zijn kan het ook voorkomen dat groepen samen gevoegd worden of dat een groep verdeeld worden over meerdere groepen. Verdere informatie over het regelen van vervanging vindt u in de bijgevoegde "Centrale Schoolgids van S&R'


Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven