IKC 't Palet

Gedempte Biersloot 3d 3131 HJ Vlaardingen

Schoolfoto van IKC 't Palet

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op het schoolvenster van IKC 't Palet.

IKC 't Palet is gehuisvest in twee verschillende gebouwen. ?In het gebouw "Stadsleven" aan de Gedempte Biersloot bevinden zich de kinderopvang (HEDO en PSZ) en onze groepen 1 t/m 5. In ons gebouw aan de Broekweg bevinden zich onze groepen 6, 7 en 8. IKC 't Palet is 52 weken per jaar geopend van 7.00-18.30 uur. De centrale ligging, midden in het centrum van Vlaardingen, maakt het IKC makkelijk bereikbaar voor de omliggende wijken. IKC 't Palet biedt hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Vanuit de hele dagopvang/ peuterspeelzaal werken we aan een doorgaande lijn naar de basisschool. De allerjongste kinderen kunnen in een kindvriendelijke omgeving hun eerste stapjes binnen ons IKC zetten. IKC 't Palet heeft een afgesloten speelplein waar de kinderen veilig kunnen spelen.

De school is onderdeel van SIKO http://www.siko.nl, Stichting Interconfessioneel en Katholiek Onderwijs in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Op Scholen op de kaart kunt u gegevens van onze school vinden vanuit DUO en de onderwijsinspectie. Daar waar nodig hebben wij de ruwe cijfers toegelicht. Wilt u een totaalbeeld van onze school, dan nodigen wij u uit onze website www.ikcpalet.nl te bezoeken. Op deze site vindt u de schoolgids en sfeerbeelden van onze school. Wilt u de sfeer proeven en zien hoe wij onze visie waarmaken, dan kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
390
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven