Egbertusschool school voor Basisonderwijs

Achterstraat 30 4132 VE Vianen (Utrecht)

Schoolfoto van Egbertusschool school voor Basisonderwijs

Het team

Toelichting van de school

Op  de Egbertusschool werken we met een enthousiast, klein team van ongeveer 12 tot 15 personen. Het team bestaat uit leerkrachten, onderwijsassistenten, onze administratie, de intern begeleider en de directie. Onze kernwaarden zijn samen, leerplezier en groei. Als team willen we ook graag samen leren, ons ontwikkelen en werken met plezier. Dat is voor ons als team belangrijk, maar zeker ook voor onze leerlingen!

We zijn onderdeel van een grote stichting en werken samen met externe specialisten vanuit de stichting om expertise in huis te halen. Verder werken we op de Egbertusschool samen met het team van Sport Service, waarbij we voor onze groepen een vakleerkracht kunnen inzetten. Zij verzorgen het bewegingsonderwijs voor meerdere scholen in Vianen en omgeving.  

Hoe wordt vervanging geregeld?

De stichting Trinamiek is aangesloten bij de PIO invalpool. Pio personeel is de gemeenschappelijke invalpool van 42  schoolbesturen uit het Primair Onderwijs met 333 scholen in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Holland ('t Gooi) en Zuid-Holland (Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en 't Groene Hart). Daarmee zijn zij de allergrootste invalpool van Nederland. Via de PIO invalpool worden vervangingen op de Egbertusschool geregeld.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen
  • Combinatiegroepen

Hoe wordt de tijd op school besteed?

Leerjaar 1 en 2

Toelichting van de school

Zie voor het leerstofaanbod in de groepen 1 en 2 onze website


Bron

Leerjaar 3 t/m 8

Bron

Extra mogelijkheden op deze school

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Zie onze website: http://www.egbertusvianen.nl/

Toekomstig aanbod aan extra ondersteuning

0

Welke specialisten bieden extra ondersteuning op deze school?

Kwaliteitszorg en schoolplan

Download het schoolplan

Aanbod voor het jonge kind

Het is mogelijk dat de school extra aanbod organiseert voor het jonge kind. Die extra aandacht is bijvoorbeeld beschikbaar in samenwerking met de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Het doel is om te zorgen voor een goede start op de basisschool.

Terug naar boven