Kindcentrum Ulingshof

Ulingshofweg 26 5915 PM Venlo

Voor leerlingen die specifieke ondersteuningsbehoefte nodig hebben

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op de pagina van Kindcentrum Ulingshof

Op deze site vindt u de belangrijke informatie over het Kindcentrum.
Naast de informatie die u op deze site kunt vinden, nodigen wij u van harte uit om onze website en facebookpagina te bezoeken. 

Mochten er vragen bestaan die niet via deze site beantwoord worden: bel dan gerust met onze locatie (077-3553855). Wilt u graag op locatie kennis komen maken met onze school? Maak dan snel een afspraak, we ontmoeten u graag.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Samenwerking
  • Kansen en mogelijkheden
  • Vertrouwen/veiligheid

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Belangrijk om de website van Kindcentrum Ulingshof te bezoeken. Op dit moment zijn er 148 leerlingen actief binnen de school. De school heeft daarom een VOL verklaring. Ouders kunnen zich melden bij de school en waar passend voor het kind aanmelden. Hiermee wordt het kind op de plaatsingswachtlijst geplaatst.
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
123
Landelijk gemiddelde
96

Bron

Verdeling naar verblijfsjaar en leeftijd

Verdeling naar verblijfsjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar verblijfsjaar en naar leeftijd. Het verblijfsjaar is het totaal aantal jaren dat de leerling op het speciaal onderwijs zit. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Zowel antipestprotocol als meldcode kindermishandeling zitten in het basisveiligheidsplan van de school. De protocollen worden cyclisch besproken en aangepast.

Samenwerkingspartners

Toelichting van de school

Ulingshof vormt samen met Adelante en PSW het Kindcentrum Ulingshof. Hier wordt onderwijs, revalidatie en zorg gecombineerd ingezet om aan de ondersteuningsbehoefte van ieder kind/leerling te voldoen. Het Kindcentrum is er voor kinderen/leerlingen van 2 tot 20 jaar. Er wordt ook naschoolse opvang geleverd.

Terug naar boven