Protestantse Basisschool De Rank

Eikebeek 2 5501 CN Veldhoven

  • Hoe ben ik knap?
Taalknap, muziekknap, beeldknap, samenknap, zelfknap, rekenknap, beweegknap, natuurknap.
  • Het schoolgebouw heeft 14 groepslokalen, 1 handvaardigheidslokaal, 1 speellokaal en twee aula's. Het gebouw is via 3 entrees toegankelijk.
  • In alle lokalen wordt gewerkt met tafelgroepen, welke een aantal keren per jaar van samenstelling wisselen.
  • De leerkracht verzorgt instructie volgens een vast model, dat bestaat uit een basisinstructie en verlengde instructie.
  • Terwijl de leerkracht verlengde instructie aan een groepje leerlingen verzorgt, werken de andere leerlingen zelfstandig en samen.

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

In maart 2022 is op onze school een tevredenheidspeiling gehouden onder personeel, ouders en leerlingen van groep 6 t/m 8. Stichting Veldvest houdt deze eenmaal in de twee jaar. De uitkomst van de peiling is, samen met andere actuele gegevens die wij verzameld hebben, aanleiding om te bepalen welke verbeter- en/of veranderpunten aangepakt worden in de komende periode. Deze worden vertaald in de onderwijskundige planning. Wij hebben de uitslagen met het team besproken. In een Medezeggenschapsvergadering hebben wij de uitslag van de peilingen uitgebreid aan de orde gesteld. De leerlingen waarderen de school met het cijfer 8.1. Bijgaand treft u de rapportage van de peiling aan.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

In maart 2022 is op onze school een tevredenheidspeiling gehouden onder personeel, ouders en leerlingen van groep 6 t/m 8. Stichting Veldvest houdt deze eenmaal in de twee jaar. De uitkomst van de peiling is, samen met andere actuele gegevens die wij verzameld hebben, aanleiding om te bepalen welke verbeter- en/of veranderpunten aangepakt worden in de komende periode. Deze worden vertaald in de onderwijskundige planning. Wij hebben de uitslagen met het team besproken. In een Medezeggenschapsvergadering hebben wij de uitslag van de peilingen uitgebreid aan de orde gesteld. De ouders waarderen de school met een 7,2. Bijgaand treft u de rapportage van de peiling aan.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven