De Startbaan

Schandeloseweg 1C 5941 CP Velden

  • Schoolfoto van De Startbaan
  • Wij werken met PBS. Kinderen ontvangen bij positief gedrag een koffertje. 25 koffertjes =  1 passagier. Een vol vliegtuig: schoolbeloning.
  • Schoolfoto van De Startbaan
  • We beschikken over een zeer ruime speelplaats voorzien van kunstgras en enkele speeltoestellen, een tafeltennistafel en twee pannakooien.
  • In de pannakooien kunnen de leerlingen voetballen. We hebben een kleine pannakooi (groep 1 t/m 4) en een grote pannakooi (groep 5 t/m 8).

Leerlingtevredenheid

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Als resultaat komt er een rapportcijfer uit dat de leerlingen geven aan de school. Is het cijfer goed? Dan zit de school volgens de leerlingen op de goede weg. Is het cijfer laag? Dan kan de school onderzoeken wat er beter kan en voor het volgende jaar acties inplannen.

Tevredenheid
7,8
Vergelijkbare scholen
8,1

Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Alle scholen binnen de Stichting Fortior nemen minimaal één keer in de drie jaar een oudertevredenheidsonderzoek af onder alle ouders.

Het meest recente onderzoek op De Startbaan heeft plaatsgevonden in februari/maart 2019. Een samenvatting van de resultaten is terug te vinden in het als bijlage toegevoegde bestand Flyer OTO De Startbaan, helemaal onderaan deze pagina.

De volledige schoolrapportage vindt u door op het icoon 'Rapport' hieronder te klikken.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven