Het Baken I

't Kofschip 2 3904 RS Veenendaal

  • Creativiteit is naast leren een belangrijke pijler binnen Het Baken!
  • Schoolfoto van Het Baken I
  • Digitale ontwikkelingen hebben een belangrijke plek binnen  de school!
  • We zijn een christelijke school. Iedereen is welkom ongeacht je achtergrond, wel vragen we van iedereen een respectvolle houding!
  • In alle groepen werken we met de Kanjertrainig. Gericht op een veilige schoolomgeving voor iedereen!

Het team

Toelichting van de school

De leeftijdsverdeling van het personeel is redelijk evenwichtig. De leeftijdscategorie 45-55 jaar is een wat kleinere groep. Op Het Baken werken ruim 50 leerkrachten (de Reede en 't Kofschip samen). De meeste hebben een lesgevende taak. Iedere leerkracht draagt op zijn/haar unieke wijze bij aan de ontwikkeling van uw kind.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Wanneer een leerkracht zich ziek meldt of verlof aanvraagt, proberen wij hem/haar te vervangen. Leerlingen hebben immers recht op voldoende onderwijs. Schoolbesturen zijn verplicht erop toe te zien dat alle leerlingen het wettelijke minimumaantal uren onderwijs ontvangen. Bij ziekte en/of afwezigheid van een leerkracht maken we gebruik van de diensten van IPPON. Dit platform gaat na elke melding voor ons op zoek naar een geschikte invaller. De directeur is hier verantwoordelijk voor. Het bevoegd gezag, waaronder onze school valt, heeft een inspanningsverplichting om in samenwerking met de verschillende scholen ernaar te streven dat er voldoende mensen beschikbaar zijn en blijven voor invalwerk. Indien het op enig moment niet lukt een (geschikte) invaller te vinden voor een bepaalde groep, wordt eerst geprobeerd dit intern op te lossen.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Kwaliteitszorg en schoolplan

Download het schoolplan

Terug naar boven