Rooms Katholieke Basisschool De Krugerstee

Potgieterstraat 20 8172 XC Vaassen

  • In de school werken kinderen samen om tot leren te komen.
  • Onze school is helemaal klaar voor de toekomst.
  • Op ons leerplein is er genoeg ruimte om fijn te werken, te spelen en te vieren.
  • Taal en lezen zijn kernvakken op onze school.
  • Op ons groene schoolplein is het heerlijk buitenspelen.

In het kort

Toelichting van de school

De Krugerstee is een katholieke basisschool in Vaassen West. Door te kijken naar ieder kind streven wij ernaar de talenten van het kind optimaal te laten ontwikkelen. Dit doen wij met afwisselend en uitdagend onderwijs, aantrekkelijk materiaal en met veel aandacht voor omgangsvormen. Met ons onderwijs willen wij dat kinderen de kracht van het eigen kunnen ervaren en de kinderen stimuleren op het juiste moment eigen verantwoordelijkheid te nemen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat kinderen oog hebben voor elkaar en hun omgeving.


Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Betrouwbaarheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Creativiteit
  • Optimisme
  • Reflectie

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De Krugerstee is een fijne basisschool. Veel van onze leerlingen komen uit de directe omgeving van de school. Dat zorgt ervoor dat iedereen elkaar kent en de school zowel voor kinderen als voor ouders heel vertrouwd voelt. Het is de plek waar iedereen elkaar dagelijks ontmoet.

De Krugerstee is de laatste vier jaren licht gegroeid in een krimpende markt. Daar zijn wij trots op. De verwachting is dat het leerlingaantal op de Krugerstee de komende jaren stabiel zal blijven. Mocht u interesse hebben in een kennismaking, neem dan gerust contact met ons op. Wij laten u graag onze mooie school zien. 

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
160
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Goed leren kan alleen als een kind zich veilig voelt op school, als het zichzelf kan zijn. Scholen hebben daarom regels, plannen en programma’s om het gevoel van veiligheid te vergroten. Zo wordt de veiligheid van een leerling, een klas of de hele school in de gaten gehouden. Wat de school doet en hoe de omgeving en ouders hierbij worden betrokken, dat kan alleen de school je vertellen.

Terug naar boven