Al Hambra

Azielaan 157 3526 SG Utrecht

Schoolfoto van Al Hambra

Het team

Toelichting van de school

De vakken Gym, Engels en Godsdienst worden gegeven door vakleerktachten. Het vak Engels wordt gegeven vanaf groep 5 en de overige vakken vanaf groep 1.

Met het onderwijs in de Engelse taal wordt een basis gelegd in het communiceren in het Engels. Methode: Join in + digitale software.

Bewegingsonderwijs is erop gericht dat de leerlingen kennis, inzicht en vaardigheden verwerven die nodig zijn om op een verantwoorde manier deel te nemen aan de bewegingscultuur.  Methode: Basislessen bewegingsonderwijs.

Het godsdienstonderwijs wordt vanaf groep 1 verzorgd. In de groepen 6 t/m 8 worden ook lessen over de puberteit gegeven, voor jongens en meisjes apart. Methode: Godsdienstmethode van het islamitisch onderwijs en de methode: Amana.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Voor het wel of niet toekennen van het verlof aan het personeel hanteren we de CAO PO.
Indien een leerkracht verlof toegekend heeft gekregen, proberen wij de vervanging eerst intern op te lossen en ouders hiervan tijdig op de hoogte te stellen. Mocht het niet lukken dit intern te regelen dan wijken wij uit naar vervangingsmogelijkheden buiten de school. Wij benaderen dan de vervangingspool en of detacheringsbureau's/uitzendbureau's.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Bovenstaande vraag wordt beantwoord in het schoolondersteuningsprofiel.

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Terug naar boven