SBO St. Maarten

Neckardreef 20 3562 CP Utrecht

Schoolfoto van SBO St. Maarten

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Over het algemeen genomen zijn de kinderen tevreden over onze school. Zij beoordelen ons gemiddeld met 8.3. Dit geeft ons een idicatie dat onze leerlingen zich veilig voelen en tevreden zijn over ons. 

Leerkrachten besteden hier ook regelmatig aandacht aan in de klassen. Er zijn klassenvergaderingen waarin de leerlingen kunnen aangeven wat hen dwars zit, daarnaast vragen zij regelmatig om terugkoppeling over hun functioneren aan de leerlingen.

Tevredenheid
8,2

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

De ouders worden bevraagd op de kwaliteit van ons onderwijs en hun tevredenheid over onze school. Afgelopen schooljaar hebben de ouders ons met gemiddeld cijfer van een 7,3 beoordeeld. Het is lastig om hier een goede conclusie aan te verbinden omdat de respons van dit soort vragenlijsten vrij laag is. Het komende schooljaar willen wij ons samen met de MR erover buigen hoe we ouders beter om hun mening kunnen vragen.
Tevredenheid
7,8

Terug naar boven