LUX SO

Boadreef 2 3563 EP Utrecht

  • Schoolfoto van LUX SO
  • Schoolfoto van LUX SO
  • Schoolfoto van LUX SO
  • Schoolfoto van LUX SO
  • Schoolfoto van LUX SO

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Deze school gebruikt een eigen vragenlijst voor het onderzoek naar de tevredenheid van leerlingen. De resultaten download je hier.

Download tevredenheidsrapport Bron

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Hierbij een korte toelichting bij de uitkomst van de tevredenheidsenquête van Lux. Met deze korte toelichting en de infographic zijn de cijfers goed te duiden en geeft het inzicht in waar we trots op zijn en wat de aandacht heeft of krijgt. 

Lux is een speciaal onderwijs school met een regiofunctie. Veel van onze leerlingen komen met leerlingenvervoer naar school. Daardoor komt het voor dat ouders op afstand betrokken zijn bij de ontwikkeling van hun kind. Wij zijn ons daarom goed bewust van het belang van goede communicatie en afstemming. Hierover hebben wij dan ook goede feedback gekregen vanuit onze ouders en leerlingen en daar zijn we trots op. Daarnaast zijn we ook trots op het feit dat wij hebben teruggekregen dat de leerlingen zichzelf mogen zijn en de medewerkers hart voor de leerlingen hebben. Dit sluit fantastisch aan bij waar wij voor staan: 'Zien en gezien worden'.

Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van groei. De school is gegroeid in omvang en in ontwikkeling. Om de ontwikkeling van onderwijs op een gedegen en duurzame manier vorm te geven, hebben wij keuzes gemaakt. Wat we doen, doen we goed! Zo hebben wij onder andere gewerkt aan de verduurzaming van onze samenwerking met ouders en kernpartners, zijn we ook aan de slag geweest met de invoering van ZIEN! en zijn we bezig geweest met de doorgaande lijn van taal en rekenen. Het gehele rapport en de infographic zijn via deze site beschikbaar.

Tevredenheid
8,2

Terug naar boven