Basisschool De Bloemaert

Dalemdreef 23 5035 LZ Tilburg

  • Onze kinderen kunnen heerlijk spelen op het avontuurlijke schoolplein.
  • Binnen ons onderwijs geven we zo veel als mogelijk is betekenisvol onderwijs.
  • Basisschool De Bloemaert zit in het wijkgebouw van Grote Beemd.

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,1 gegeven door onze leerlingen aan De Bloemaert zijn wij als school natuurlijk erg tevreden. Vooral de vragen over 'veiligheid' (een 8,6) en 'heb je het naar je zin in de groep' (een 8,8) steken er bovenuit. Verbeterpunten zijn er ook. Zo vinden de leerlingen dat de juf of meester nog duidelijker moet vertellen wat er goed of fout gaat en willen we dat de kinderen met nóg meer plezier naar school komen (nu een 7,4).

In de bijlage de resultaten van een andere peiling die we al eerder in het schooljaar 2016-2017 hebben gehouden: een leerlingentevredenheidspeiling.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Over het algemeen zijn de ouders erg tevreden over de school. Enkele punten die significant minder scoorden in de enquête zijn inmiddels aangepakt. Het meeste schoolpleinen zijn compleet veranderd in een zogenaamd 'Groen Schoolplein'. En de klachten over de schoonmaak van het schoolgebouw zijn door de komst van een nieuw schoonmaakbedrijf sterk afgenomen. In de bijlage vindt u meer informatie over het oudertevredenheidsonderzoek.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven