Kbs Helder Camara

Zuringveld 1 4847 KS Teteringen

  • vooraanzicht vanaf het Zuringveld
  • De school heeft in samenwerking met Bibliotheek Breda een echte bibliotheek in de school.
  • Op school stimuleren we het samenwerken tussen kinderen.

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

In de groepen 6 t/m 8 worden jaarlijks de tevredenheidsonderzoeken afgenomen. We hebben van de leerlingen een 8,1 ontvangen, waar we erg trots op zijn. 

We blijven goed volgen hoe tevreden onze leerlingen zijn over de school en hebben alle gegevens geanalyseerd. Voor ons staat voorop dat de school een veilige leeromgeving moet zijn, waarbinnen onze leerlingen verder tot ontwikkeling kunnen komen, doordat er aandacht is voor welbevinden en betrokkenheid. 

Vanuit veiligheid kun je komen tot leren en dat past mooi bij ons motto "Samen Leren Groeien".

Tevredenheid
8,1
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

We zijn als school trots op het cijfer dat we vanuit onze ouders hebben ontvangen. Onze ouders geven onze school een 7,8.  

We hebben aandacht besteed aan de communicatie vanuit de school en zien dat hier zichtbaar verbetering is gekomen. Het vernieuwde communicatiesysteem levert hier een bijdrage in. We geven de ouders graag een inkijk in onze school, zodat ze op de hoogte zijn van onze manier van differentiëren en werken op niveau.

We hebben zicht op de onderwijsbehoefte van onze leerlingen op meer- en hoogbegaafdheid en sociaal-emotioneel niveau. Dit maakt dat we oog hebben voor het welbevinden van onze leerlingen en zij vanuit een veilig klimaat kunnen komen tot leren.  

Tevredenheid
7,8
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven