Prins Willem van Oranjeschool

Leeuwenlaan 29 4532 AE Terneuzen

Schoolfoto van Prins Willem van Oranjeschool

In het kort

Toelichting van de school

Wat leuk dat u een kijkje neemt in onze schoolgids!Leerlingen, medewerkers, ouders, het schoolgebouw en de omgeving: alles samen vormt onze school. Een plek waar wij alle kinderen een stevige basis willen én kunnen geven. In deze gids vindt u ons verhaal en onze resultaten, waardoor u een betrouwbaar beeld krijgt van de school. We begrijpen dat cijfers en letters alleen niet genoeg zijn om een school echt te leren kennen. Daarom nodigen we u van harte uit om de sfeer op de Prins Willem van Oranjeschool zelf te ervaren. Niets kan op tegen het gevoel van een warm welkom en de levendigheid die onze school uitstraalt.Onze deuren staanopen voor geïnteresseerde ouders en toekomstige leerlingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een persoonlijke rondleiding te regelen.

Wilt u alvast een voorproefje van wat er zich dagelijks afspeelt op de Prins Willem van Oranjeschool? Bezoek dan gerust onze social media kanalen op Facebook en Instagram, waar we regelmatig updates delen over het schoolleven, evenementen en bijzondere prestaties van onze leerlingen.Daarnaast kunt u terecht op onze eigen website, waar u meer informatie kunt vinden over ons onderwijsprogramma, onze leraren, de verschillende vakken en nog veel meer.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een bezoek te brengen aan de Prins Willem van Oranjeschool. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en samen te ontdekken hoe wij uw kind een geweldige leerervaring kunnen bieden.Welkom bij de Prins Willem van Oranjeschool!

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De indicator toont het totaal van het aantal leerlingen met een hoofdinschrijving op 1 oktober van het schooljaar. In de loop van het schooljaar veranderen deze cijfers door de instromende leerlingen.

De leerlingen zijn verdeeld over 17 groepen: 5 kleutergroepen (waaronder twee startgroepen), twee groepen 3, twee groepen 4, twee groepen 5, twee groepen 6, twee groepen 7 en twee groepen 8. Wij streven er naar om géén combinatiegroepen samen te stellen.

We streven er voortdurend naar om een inspirerende en stimulerende omgeving te bieden waarin onze leerlingen zich volledig kunnen ontplooien en hun potentieel kunnen benutten. Door een evenwichtige verdeling van leerlingen en het vermijden van combinatiegroepen, kunnen we de kwaliteit van ons onderwijs handhaven en tegelijkertijd inspelen op de individuele behoeften van elke leerling.Met een toegewijd team van leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel werken we samen om een positieve leerervaring te bieden voor alle leerlingen in onze school. We geloven dat elke leerling uniek is en het recht heeft op kwalitatief hoogstaand onderwijs dat hen voorbereidt op succes in hun verdere academische en persoonlijke leven.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
380
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven