Prins Willem van Oranjeschool

Leeuwenlaan 29 4532 AE Terneuzen

Schoolfoto van Prins Willem van Oranjeschool

In het kort

Toelichting van de school

Wat leuk dat u een kijkje neemt op de site van de Prins Willem van Oranjeschool!

Leerlingen, medewerkers, ouders, het schoolgebouw en de omgeving: alles samen vormt onze school. Een plek waar wij alle kinderen een stevige basis willen én kunnen geven. Op deze site vindt u ons verhaal en onze resultaten waardoor u een betrouwbaar beeld krijgt van de school. 

Hebben alle cijfers en letters op deze site u nieuwsgierig gemaakt? Aarzel niet en neem contact op om de sfeer op de Prins Willem van Oranjeschool zelf te ervaren!

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op onze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen.

De leerlingen zijn verdeeld over 16 groepen: 4 kleutergroepen 1-2 (waaronder één startgroep), twee groepen drie, twee groepen 4, twee groepen 5, twee groepen 6, twee groepen 7 en twee groepen 8. Wij streven er naar om géén combinatiegroepen samen te stellen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
345
Landelijk gemiddelde
213

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven