Meester Neuteboomschool

Meester Neuteboomstraat 5 9502 CR Stadskanaal

  • Schoolfoto van Meester Neuteboomschool
  • Schoolfoto van Meester Neuteboomschool
  • Schoolfoto van Meester Neuteboomschool
  • Schoolfoto van Meester Neuteboomschool
  • Schoolfoto van Meester Neuteboomschool

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op de pagina van obs Meester Neuteboom.

Wij hopen u op deze pagina's voldoende informatie te geven om een goed beeld van onze school te krijgen. U bent altijd welkom om even een kijkje te nemen op onze website http://www.neuteboomschool.nl of maak een afspraak met de directeur voor een rondleiding.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Zelfstandigheid
  • Samenwerking
  • Hoge verwachtingen
  • Taalrijk
  • Rust, regelmaat & structuur

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De aantallen die hier worden weergegeven zijn afkomstig van beide locaties. De aantallen op locatie Wereldwijs fluctueren maandelijks. 
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
201
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Op onze school werken we met een continurooster. De kinderen blijven over op school en eten in de klas met de leerkracht. Daarna is er tijd om buiten te spelen. 

Kinderen mogen vanaf 08:15 uur naar binnen. De klassendeuren sluiten om 08:25 uur, zodat de lessen om 08:30 uur kunnen beginnen. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind op tijd komt? 

Ouders die hun kinderen wegbrengen en/ of ophalen met de auto parkeren hun auto op de daarvoor bestemde plekken. Automobilisten houden de inritten en stoepen vrij voor wandelaars. Fietsers stappen af als ze over de stoep verder moeten. De fietsen worden gestald in de fietsenstalling nabij het schoolgebouw, grenzend aan het kleuterplein. Dit geldt tevens voor steps die worden meegebracht. De school heeft voldoende ruimte om fietsen te stallen. De kinderen mogen daarom alleen daar hun fiets of step stallen. Zo zorgen we met zijn allen voor een veilige schoolomgeving. 

We hebben een rookvrije school. Binnen de school en rondom het schoolplein mag niet gerookt worden. Wij vragen u hier bij het ophalen/ brengen van kinderen rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Onze samenleving vereist dat mensen kunnen samenwerken en samenleven. Normen en waarden zijn belangrijk omdat ze richting geven aan ons bestaan; ze beïnvloeden ons doen en laten, ons zelfbeeld en zelfvertrouwen en onze relaties met anderen. Kinderen leren daarom op onze school hoe ze op een goede manier met elkaar kunnen omgaan. We zetten hierop preventief in om van de klas een positieve groep te maken.

Terug naar boven