Basisschool De Hoeksteen School met de Bijbel

Spijkse Kweldijk 94 4211 CX Spijk (Gem. West Betuwe)

Schoolfoto van Basisschool De Hoeksteen School met de Bijbel

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op dit Venster op ons onderwijs.

Wij zijn blij om u op deze wijze op de hoogte te kunnen stellen van de gegevens van onze kleine en veilige dorpsschool, waar we écht aandacht voor ieder kind hebben. Op onze school verwelkomen we kinderen uit het dorp Spijk, maar ook kinderen uit de omgeving. Wij streven naar een omgeving waar een kind zich veilig en gewaardeerd kan voelen. Een school waar een kind kennis en zelfstandigheid opdoet en waar we met elkaar sociale vaardigheden hoog in het vaandel hebben.

Onze kernwaarden zijn: vakkundigheid, groei, geloof, plezier en enthousiasme, kwaliteit en veiligheid. Deze kernwaarden  vormen een eenheid, waarbij alle aspecten onderling met elkaar verbonden zijn.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

CBS De Hoeksteen is een dorpsschool. Spijk telt ongeveer 800 à 900 inwoners. De kinderen op onze school komen veelal uit Spijk, maar ook hebben wij leerlingen uit Arkel, Heukelum, Gorinchem en Leerdam. Deze kinderen zijn afgekomen op de kleinschaligheid van de school.
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
36
Landelijk gemiddelde
215

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school? Toelichting

Terug naar boven