Julianaschool

Julianalaan 2 1741 CL Schagen

  • Tijdens de werkweek zoeken we bijvoorbeeld uit wat er in- en rond de zee leeft
  • Onderzoek en betekenisvolle activiteiten staan centraal
  • Kinderen leren van en met elkaar
  • Schoolfoto van Julianaschool
  • Schoolfoto van Julianaschool

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Vanuit ons tevredenheidsonderzoek nemen wij het volgende mee:

Als sterke punten worden de sfeer in de school (8,7), het onderwijs (8,7) en de leerkracht (8,7) genoemd. Punten die we eruit halen waar we mee aan de slag kunnen als team gaan over gepersonaliseerd leren: de leerkracht haalt het optimale uit de ontwikkeling van leerlingen (7,4), er is voldoende aandacht voor leerlingen met problemen (7,0) en er is voldoende aandacht voor leerlingen die goed kunnen leren (7,2). De leerlingen (groep 6 t/m 8) geven de Julianaschool een 8,5. De sterke punten die zij noemen zijn: het onderwijs (leuke thema's een 9), de leerkracht (8.7) en de sociale veiligheid (8,5). Drie punten waar we mee aan de slag kunnen zijn: weten welk doel bij een activiteit hoort (7), de school is netjes/schoon (7,4)  en op school werk ik aan mijn eigen ontwikkeling of een eigen doel (7,6). 

Tevredenheid
7,9

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Deze school gebruikt een eigen vragenlijst voor het onderzoek naar de tevredenheid van ouders. De resultaten download je hier.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven