Openbare Basisschool 't Montferland

Plantsoensingel Noord 5 A 7041 DH 's-Heerenberg

Schoolfoto van Openbare Basisschool 't Montferland

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op deze site van OBS 't Montferland,

Op OBS 't Montferland staan de deuren letterlijk en figuurlijk open voor iedereen. In samenwerking met ouders/verzorgers bieden wij een leeromgeving waarin kinderen de vrijheid en ondersteuning krijgen om met elkaar te leren en te groeien. We stimuleren onze leerlingen om nieuwgierig te zijn, vragen te stellen en de wereld om hen heen te ontdekken. In onze inspirerende leeromgeving krijgen ze alle ruimte om hun talenten te ontwikkelen en te leren hoe ze die optimaal kunnen inzetten. Het team bepaalt de kaders waarbinnen deze ontwikkeling plaatsvindt, zodat elke leerling begeleid wordt in een veilige en gestructureerde omgeving. 

Wij zien onderwijs als meer dan alleen rekenen, schrijven en lezen. Het draait allemaal om de kinderen, met aandacht voor wat zij nodig hebben. Wij kijken daarom niet alleen naar cijfers, maar vooral naar hoe leerlingen groeien en zich ontwikkelen. 

Bij OBS 't Montferland zijn we er trots op dat we een leeromgeving hebben gecreëerd waar kinderen kunnen uitgroeien tot zelfstandige, verantwoordelijke en betrokken mensen. Kortom: Uitdagend onderwijs met een sterke basis!

Graag nodigen wij u uit contact op te nemen voor een rondleiding en een informatief gesprek. U bent van harte welkom!

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
315
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven