Quadratum

Benthuizerstraat 101 3035 CN Rotterdam

  • Schoolfoto van Quadratum
  • Schoolfoto van Quadratum

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Op de vraag:  'Welk rapportcijfer geef je de school?' geven de leerlingen ons een 8,0

Een 8 is een fantastisch cijfer waar we trots op zijn! We streven ernaar om dit zo te houden en vooral de combinatie vast te houden tussen de P-factor van plezier in leren en het eigenaarschap van de kinderen te behouden, waarbij ze worden gewezen op hun eigen verantwoordelijkheid en het mogen maken van eigen keuzes.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Om de kwaliteit van Quadratum in kaart te brengen bevragen we jaarlijks de leerlingen. In het afgelopen schooljaar geven de kinderen ons het rapportcijfer 8,0. We zijn er natuurlijk uitermate trots op dat de kinderen hun schoolsituatie zo positief beoordelen. 
Ook evalueren we jaarlijks onze werkwijze en voorgenomen plannen met het team en horen we graag de mening van de ouders over de aanpak en begeleiding van hun zoon of dochter. Dat doen we m.b.v. een geanonimiseerde vragenlijst. 

In 2023-2024 hebben we de ouders bevraagd. Het rapportcijfer van de ouders was een 8,4. Deze hoge waardering bestaat o.m. uit de onderdelen veiligheid, (sfeer), de lessen en communicatie. De uitslag en aanbevelingen publiceren we na bespreking met de MR ook op onze website. www.quadratum.org. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven