Kindcentrum De Troubadour

Mozartlaan 17 5242 HR Rosmalen

  • Schoolfoto van Kindcentrum De Troubadour
  • Schoolfoto van Kindcentrum De Troubadour
  • Schoolfoto van Kindcentrum De Troubadour
  • Schoolfoto van Kindcentrum De Troubadour

Het team

Toelichting van de school

Het team van KC De Troubadour bestaat uit een team van specialisten. Diverse docenten zijn opgeleid tot expertleerkracht. In schooljaar 2020-2021 bestaat het team. U kunt hierbij denken aan een taalspecialist, gedragsspecialist, ICT specialist en een hoog -en meerbegaafdheidspecialist.

Vakleerkrachten op deze school

Er zijn geen vakleerkrachten aanwezig op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Bij ziekte van personeel wordt een aanvraag ingediend bij de bovenschoolse vervangingsmanager. Indien er geen vervanging beschikbaar is streeft de school ernaar vervanging intern op te vangen. Dit kan enkel kortdurend. Indien er sprake is van langdurig verzuim en het ontbreken van structurele vervanging gaat ambulant personeel voor de groep.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Ondersteuning van de leerlingen

Samenvatting ondersteuningsprofiel

Kindcentrum De Troubadour heeft een kansrijke populatie, waarbij de kinderen al op jonge leeftijd in aanraking komen met vormen van educatie en opvang. We hebben een deel-populatie kinderen, tussen de 50-60% van alle kinderen van het kindcentrum, die behoren tot de categorie bestpresterende leerlingen volgens indicatoren van de Inspectie van het Basisonderwijs. Deze kinderen zijn geen kinderen met een zorgvraag, maar hebben wel een speciaal aanbod onderwijs nodig. We hebben een aantal kinderen met het Syndroom vasn Down op ons kindcentrum, waar we competenties in begeleiding hebben ontwikkeld, die ervoor zorgen dat deze kinderen in het reguliere onderwijs kunnen blijven. Tot slot hebben we mogelijkheden voor ondersteuning, die aanvullend werken op de basisondersteuning van ons kindcentrum. Deze ondersteuning geeft ons de mogelijkheid om kinderen met een laag IQ of een afgestemde onderwijsvraag de passende belegeleiding te geven.

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Terug naar boven