KPO Basisschool O.L.V. van Fatima

Doctor Schaepmanlaan 101 4702 GW Roosendaal

  • Als echte buurtschool zijn wij een vertrouwd middelpunt. Op onze school mag je zijn wie je bent en mag je geloven in je eigen capaciteiten.
  • Op onze school gelden consequente, heldere regels en aanspraken. Dit geeft leerlingen rust; zij kunnen al hun energie steken in het leren.
  • Ieder kind moet zich maximaal kunnen ontwikkelen. Wij geven elke leerling dan ook de begeleiding die bij hem of haar past.
  • Via de Kanjermethode besteden wij veel aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen. Hier voelt iedereen zich veilig.
  • In de huidige maatschappij telt niet alleen pure kennis. Wij richten ons dan ook op de brede ontwikkeling van onze leerlingen.

Het team

Toelichting van de school

Uit de onderstaande grafieken is af te lezen dat de gemiddelde leeftijd van het onderwijskundig team van de Fatimaschool vrijwel gelijk is aan het landelijk gemiddelde. De hoeveelheid mannen en vrouwen is niet gelijk verdeeld; dit is het geval op veel scholen

Als team zijn we voortdurend in ontwikkeling. We leren een leven lang; net als voor de kinderen waarvoor we ons inzetten! Dat doen we door teamscholing, collegiale consultatie, het bijhouden van vakliteratuur en scholing in persoonlijke interesses en competenties. De directie, intern begeleider en conciërge zijn ondersteunend. Zij zorgen ervoor dat leerkrachten hun aandacht kunnen richten op het uitoefenen van hun vak en het geven van goed onderwijs.

Vakleerkrachten op deze school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

Onze school is onderverdeeld in drie zogenaamde bouwen. Het aantal groepen en de samenstelling ervan worden elk jaar zorgvuldig bepaald.

Onderbouw: groep 1 en 2 (4-, 5- en 6-jarigen)

Middenbouw: groep 3 en 4 (7- en 8-jarigen)

Bovenbouw: groepen 5, 6, 7 en 8 (9-,10-,11- en 12-jarigen)

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen
  • Combinatiegroepen

Terug naar boven