KC Snijders

Willem van Rijswijckstr 13 2282 HA Rijswijk

  • Schoolfoto van KC Snijders
  • Schoolfoto van KC Snijders
  • Schoolfoto van KC Snijders
  • Wij helpen jou met het ontdekken, waarderen en benutten van jouw talenten en kwaliteiten.

Leerlingtevredenheid

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Als resultaat komt er een rapportcijfer uit dat de leerlingen geven aan de school. Is het cijfer goed? Dan zit de school volgens de leerlingen op de goede weg. Is het cijfer laag? Dan kan de school onderzoeken wat er beter kan en voor het volgende jaar acties inplannen.

Tevredenheid
8,0
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

In februari is gevraagd de onderwijstevredenheidsenquete in te vullen. De tevredenheidsenquetes zijn afgenomen onder ouders/verzorgers, maar ook het team en leerlingen uit groep 6/7/8. Inmiddels zijn de resultaten binnen en deze delen wij graag met jullie.

Een juf of meester hebben die het fijn heeft op het kindcentrum en tevreden is met de gang van zaken geeft het beste onderwijs. We vinden het dan ook heel fijn dat medewerkers een 8,1 geven. Er wordt met plezier gewerkt en leerkrachten zijn tevreden over de inhoud en kwaliteit van het onderwijs. Afgelopen jaren is er in het team veel aandacht geweest voor meer- en hoogbegaafdheid. De afstemming van het onderwijs op meer- en hoogbegaafden kreeg eerst een 4,8. Inmiddels zitten we al op een 7,0!

De leerlingen geven ons een 8,2 als rapportcijfer. We zien dat zij zich prettig op school en in de klas voelen. Ze zijn tevreden met wat ze leren en hoe dit wordt uitgelegd. Op de vraag of de juf of meester goed helpt als dat nodig is, geven ze ons zelf een 9,1. 

Van ouders hebben we een 7,8 als rapportcijfer gekregen. Ouders zien hun kind(eren) over het algemeen met plezier naar school gaan en zijn tevreden over wat hun kind(eren) leert. Op het gebied van informatie en communicatie scoren we iets lager dan op de andere gebieden, hierop bevragen we ouders.

Tevredenheid
7,7
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven