Openbare Basisschool Oeboentoe

Zambezilaan 278 1448 PN Purmerend

  • Onder andere met behulp van moderne ict-middelen.
  • Schoolfoto van Openbare Basisschool Oeboentoe
  • 's Ochtends is er aandacht voor rekenen, taal, lezen en schrijven.
  • Schoolfoto van Openbare Basisschool Oeboentoe
  • Onze leerlingen maken mooie kunstzinnige en technische creaties. Hierbij werken we samen met Cultuurhuis Wherelant.

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

De leerlingen van Oeboentoe gaven de school in 2022-2023 gemiddeld een 7,6 als rapportcijfer. Dat is lager dan het gemiddelde cijfer van vergelijkbare scholen. Dat vinden wij jammer, omdat wij een goede sfeer in school in de klassen zien en omdat we denken dat het cijfer hier geen recht aan doet. Tijdens een recente interne audit werd ons pedagogisch klimaat en het welbevinden van leerlingen als goed beoordeeld.Het is evenwel onze vaste ambitie om dit cijfer snel hoger te krijgen. Hiervoor gaan wij met leerlingenraad, MR en het hele team een goede analyse van de resultaten maken. Inmiddels werken we voor het tweede jaar met de methode KWINK voor sociaal-emotionele ontwikkeling waarmee we onze leerlingen nog beter in staat willen stellen zich fijn te voelen

De ouders van onze leerlingen belonen onze school met een mooie 7,9, waarmee de ouderwaardering boven het landelijk gemiddelde ligt. Ouders geven met een 9,1 aan dat hun kind met plezier naar school gaat!

Tevredenheid
7,6
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Terug naar boven