Christelijke basisschool De Wegwijzer

Hazepad 4 1674 NP Opperdoes

Schoolfoto van Christelijke basisschool De Wegwijzer

Het team

Toelichting van de school

Op de Wegwijzer werken tijdens het schooljaar 2023/2024 13 personen. De dagelijkse leiding is in handen van de directie van de school. In totaal werken er 9 groepsleerkrachten aan onze school. Daarnaast heeft onze school een intern begeleider, een administratief medewerker, 2 onderwijsassistenten, 2 leerkrachtondersteuners, een muziekconsulent en een I coach. 

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Binnen Kopwerk wordt er gewerkt met een Invalpool. Bij afwezigheid van de leerkracht of medewerker wordt er een beroep gedaan op een medewerker uit de Invalpool. Deze medewerkers zijn bekende gezichten binnen de organisatie. Als school doen we er alles aan om de vervanging te regelen. Soms is het niet mogelijk om deze vervanging te organiseren. Dat heeft tot gevolg dat het kan voorkomen dat de kinderen van een groep thuis moeten blijven.  

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

In samenwerking met de Muziekunie geven we sinds schooljaar 2014-2015 muziekles aan alle groepen. Wist u dat muziek goed is voor de sfeer in de groep en tevens de intelligentie verhoogt? En tevens verbindt muziek. Wat een winst levert dat op voor onze school!

Klasindeling

  • Combinatiegroepen
  • Groepsdoorbrekende niveaugroepen

Hoe wordt de tijd op school besteed?

Leerjaar 1 en 2

Toelichting van de school

In onze kleutergroepen werken we thematisch en zorgen we er binnen het aanbod voor dat alle vakgebieden in voldoende mate aan bod komen. De leerkrachten nemen de doelen op in de themaplanning. Middels ons leerlingvolgsysteem (leerlijnen digikeuzebord) wordt per kind de ontwikkeling gevolgd en besproken met de ouders.

Bron

Leerjaar 3 t/m 8

Bron

Extra mogelijkheden op deze school

Kwaliteitszorg en schoolplan

Download het schoolplan

Terug naar boven