Eben Haezerschool

Vlaamse Gaai 2 4356 DC Oostkapelle

Schoolfoto van Eben Haezerschool

In het kort

Toelichting van de school

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de resultaten van de Eben Haëzerschool te Oostkapelle. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting bij de cijfers en feiten. Zo biedt dit SchoolVenster u betrouwbare en genuanceerde informatie over de schoolprestaties.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Onze school ligt aan de rand van Oostkapelle in een woonwijk. Oostkapelle maakt deel uit van de gemeente Veere.

De school staat in een schitterende omgeving, op loopafstand van de zee. Het schoolgebouw is in de jaren tachtig gebouwd. In augustus 2011 en augustus 2012 is de school op een behoorlijk aantal punten gerenoveerd, waardoor de school weer een eigentijdse uitstraling heeft gekregen.

Onze school is een streekschool. De meeste kinderen die op onze school zitten komen uit Oostkapelle. Daarnaast komen er ook kinderen uit Domburg, Aagtekerke, Gapinge, Grijpskerke, Serooskerke en Vrouwenpolder.

De kinderen komen allemaal uit gezinnen die een kerkelijke binding hebben. Zij komen o.a. uit de Gereformeerde Gemeenten, Protestantse Kerk in Nederland (PKN), Evangelie Gemeente en de Christelijk Gereformeerde Kerk.  

Per 1 oktober 2021 telt de school 148 leerlingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
151
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven