Eben Haezerschool

Vlaamse Gaai 2 4356 DC Oostkapelle

Schoolfoto van Eben Haezerschool

In het kort

Toelichting van de school

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de resultaten van de Eben Haëzerschool te Oostkapelle. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting bij de cijfers en feiten. Zo biedt dit SchoolVenster u betrouwbare en genuanceerde informatie over de schoolprestaties.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Bijbelse waarden en normen
  • Hoge verwachtingen
  • Veilig pedagogisch klimaat
  • Goede, ontspannen sfeer
  • Ondersteuning en uitdaging

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Onze school ligt aan de rand van Oostkapelle in een woonwijk. Oostkapelle maakt deel uit van de gemeente Veere.

De school staat in een schitterende omgeving, op loopafstand van de zee. Het schoolgebouw is in de jaren tachtig gebouwd. Momenteel zijn we actief bezig met nieuwbouw. Vlakbij het huidige pand, komt een prachtig gebouw te staan. Hierin zal naast onze eigen school ook onderdak zijn voor onze buurschool De Lispeltuut, de GGD en de KOW.

Onze school is een streekschool. De meeste kinderen die op onze school zitten komen uit Oostkapelle. Daarnaast komen er ook kinderen uit Domburg, Aagtekerke, Gapinge, Veere, Grijpskerke, Serooskerke en Vrouwenpolder.

De kinderen komen allemaal uit gezinnen die een kerkelijke binding hebben. Zij komen o.a. uit de Gereformeerde Gemeenten, Protestantse Kerk in Nederland (PKN), Evangelie Gemeente en de Christelijk Gereformeerde Kerk.  

Per 1 februari 2024 telt de school 156 leerlingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
151
Landelijk gemiddelde
212

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven