Basisschool de Paasberg

Paasberg 14 6862 CC Oosterbeek

Schoolfoto van Basisschool de Paasberg

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Het rapportcijfer van 8,5 dat de leerlingen aan school geven is een groot compliment! We blijven ons inspannen om deze hoge waardering vast te houden. Ook een mooi compliment aan de leerkrachten is vooral de 8,9 voor de uitleg die gegeven wordt en de 8,7 voor de hulp die de juf/meester geeft als dit nodig is. We spannen ons hier elke dag voor in en dan is het fijn als kinderen dit positief waarderen.

De overige waarderingen voor beleving op school zijn ook bijzonder positief. Fijn dat onze leerlingen in de groepen 6, 7 en 8 die allemaal aan de enquête hebben deelgenomen zich goed voelen op school. Daar werken we ook iedere dag hard aan en dan is het fijn dat we op deze manier terugkrijgen dat het veilig en prettig is op school. We vinden daarnaast de individuele gesprekjes (Kindgesprekken) die leerkrachten met hun leerlingen voeren van heel groot belang, omdat we daarmee op individueel niveau schoolbeleving monitoren. Resultaten daarvan leest u hier niet terug, maar helpen ons om kinderen hulp te bieden, indien nodig.


 
Tevredenheid
8,3

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Het is opnieuw een mooi compliment van onze ouders/verzorgers dat het gemiddelde van de oudertevredenheid op onze school 7,7 is.

We zien in de uitslag ook zeker aandachtspunten waar we aandacht aan zullen besteden.


Tevredenheid
7,7
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven