Brede Dorpsschool St. Jan

Schoolpad 4 4909 AW Oosteind

  • Schoolfoto van Brede Dorpsschool St. Jan
  • Schoolfoto van Brede Dorpsschool St. Jan
  • Schoolfoto van Brede Dorpsschool St. Jan
  • Schoolfoto van Brede Dorpsschool St. Jan
  • Schoolfoto van Brede Dorpsschool St. Jan

In het kort

Toelichting van de school

Wat leuk dat je door ons venster kijkt! 

We geven je graag een beeld van dat wat wij doen en belangrijk vinden op onze brede dorpsschool waar we samen vorm geven aan onze opdracht:     

“Wereldwijs onderwijs waarbinnen we ons ontwikkelen tot onze beste en mooiste 'ik' om zo samen de toekomst vorm te kunnen geven.”  

Omdat we het fijn en belangrijk vinden iedereen steeds op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen en activiteiten in (en om) onze dorpsschool nodigen we je van harte uit ons te volgen via onze Facebookpagina.    

We zijn blij met het vertrouwen van ouders, partners en bestuur om werk te maken van mooi onderwijs voor de vormgevers van onze toekomst.


Missie en visie

Kenmerken van de school

  • brede dorpsschool
  • kleine klassen
  • wereldwijs
  • onderwijs op maat

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
71
Landelijk gemiddelde
215

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Lunch  De kinderen eten gezellig samen in het lunchcafé of in de eigen stamgroep. Het pauzemoment wordt begeleid door onze eigen medewerkers. 

Gym Op vrijdag gaan de kinderen met de bus naar de Oosterheide hal om te gymmen. Met uitzondering van de jongste kinderen uit stamgroep OnderBouw2.

Bieb   Op dinsdag brengen alle kinderen een bezoek aan onze eigen schoolbieb. Hier kiezen ze boeken om mee naar huis te nemen en om op school te lezen. 

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Goed leren kan alleen als een kind zich veilig voelt op school, als het zichzelf kan zijn. Scholen hebben daarom regels, plannen en programma’s om het gevoel van veiligheid te vergroten. Zo wordt de veiligheid van een leerling, een klas of de hele school in de gaten gehouden. Wat de school doet en hoe de omgeving en ouders hierbij worden betrokken, dat kan alleen de school je vertellen.

Terug naar boven