School voor Speciaal Basisonderwijs Mozaik

Willem de Zwijgerlaan 63 5061 TB Oisterwijk

  • Schoolfoto van School voor Speciaal Basisonderwijs Mozaik
  • Schoolfoto van School voor Speciaal Basisonderwijs Mozaik
  • Schoolfoto van School voor Speciaal Basisonderwijs Mozaik

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

De vervanging van onze leerkrachten proberen wij zoveel mogelijk door eigen personeel in te vullen. Dit zorgt voor meer rust en veiligheid voor onze leerlingen. 

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen
  • Groepsdoorbrekende niveaugroepen

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

SBO Mozaik is momenteel meer een doelgroepenschool, dan een integratieve school. In de toekomst willen de 2 scholen in het gebouw intensiever samenwerken om richting een integratieve school te gaan. Op verschillende gebieden geldt voor SBO Mozaik dat ze onder het kopje "brede ondersteuningsschool" vallen. Denk hierbij aan onderwijsvoorzieningen als handen in de klas, materialen en expertise binnen het team.

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Terug naar boven