AZC-school Oisterwijk

Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk

Schoolfoto van AZC-school Oisterwijk

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Het document "tevredenheid leerling" bevat een aantal vragen uit de vragenlijst van Vensters-PO. Een verkorte versie is nodig, omdat wij kinderen de vragenlijst in hun eigen taal willen laten maken en deze dus auditief in veel talen beschikbaar moet zijn. Door het zo te laten maken, weten we zeker dat ze begrijpen wat ze invullen. De vragenlijst is samengesteld door leerkrachten en MT. Wij denken dat wanneer de leerlingen deze vragen beantwoorden, wij voldoende weten over hun tevredenheid en iets met de feedback kunnen.

Sinds 2019-2020 nemen we de tevredenheid bij leerlingen af. Dit doen we na 10, 30, 50 etc. weken. De leerlingen maken de vragenlijst zelfstandig en deponeren ze in een brievenbus op school. Zo zorgen we dat hun antwoorden anoniem zijn.

Twee keer per schooljaar wordt er een analyse van de antwoorden gemaakt in een door ons zelf ontwikkeld Excel formulier. 

Het gemiddelde cijfer van 2022-2023 is een 8,7

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Sinds 2018-2019 worden ouders gevraagd naar hun tevredenheid over de school.

Tijdens de OPP gesprekken (10, 30, 50.... weken) worden deze afgenomen door de aanwezige tolk. De tolk vult het blad, dat anoniem is, in en stop dit in de daarvoor aanwezige brievenbus. Leerkrachten zorgen dat ze afwezig zijn bij het invullen van de vragenlijst.

Via een eigen gemaakt analyse bestand in Excel, houden we per schooljaar bij wat de tevredenheid is van ouders.

Het gemiddelde cijfer voor 2022-2023 is 8,5

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven