De Kelderswerf

Weerestraat 70 1713 VC Obdam

  • Schoolfoto van De Kelderswerf
  • Schoolfoto van De Kelderswerf
  • Leerlingen, ouders en teamleden kunnen wensen in onze boom hangen. De wens wordt behandeld door de MR, OV, leerlingenraad, team of directie.
  • Schoolfoto van De Kelderswerf
  • Schoolfoto van De Kelderswerf

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Via WMK zijn in 2023 vragenlijsten onder de leerlingen, ouders en team uitgezet. De leerlingen geven als gemiddeld cijfer de school een 7,8. In de bijlage vindt u de poster met een beknopte weergave van de opbrengsten van deze vragenlijst. Het complete verslag is op school in te zien bij de directie. 

Tevredenheid
7,7
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Via WMK zijn in 2023 vragenlijsten onder de ouders uitgezet. De ouders waarderen de school met een 7,6. In de bijlage vindt u een poster met een beknopte weergave van de opbrengsten van deze vragenlijst. Het complete verslag is op school in te zien bij de directie.

Daarnaast is er ook een vragenlijst onder het team afgenomen. Zij waarderen de school met een 8,1. Ook hiervan vindt u in de bijlage de opbrengsten en is het complete verslag in te zien op school.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven