De Crijnsschool

Heikampen 3 5672 ST Nuenen

  • We dagen kinderen uit tot een actieve leerhouding. Leerlingen leren planmatig en doelgericht samen door o.a. coöperatieve werkvormen.
  • Boeken in allerlei soorten nemen een belangrijke plaats in op school. Lezen draagt enorm bij aan schoolsucces en algemene ontwikkeling!
  • Moderne digitale schoolborden, computers en laptops in elke groep dragen bij aan een rijk eigentijds leerstofaanbod

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

In het najaar van 2013 heeft het periodieke tevredenheidsonderzoek plaatsgevonden. We zijn er trots op dat de score die twee jaar geleden al hoog was, zelfs is overtroffen! Leerlingen gaven gemiddeld een 8,7 als cijfer voor hun tevredenheid.Ze waarderen unaniem de vernieuwingen, de inbreng die ze mogen geven tbv de activiteiten in de klas en ter verbetering op school, de afwisselende werkvormen en de nieuwe eigentijdse methodes.De kinderideeënbus en de kindervergadering zijn dan ook instrumenten die we met plezier blijven hanteren. Onze leerlingen zijn goede meedenkers!
Tevredenheid
7,4
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Net als de leerlingen en medewerkers, waren ook de ouders in het najaar van 2019 erg positief tijdens het tevredenheidsonderzoek. Ze waarderen de sfeer op school, de betrokkenheid van medewerkers en de vernieuwingen enorm. Het gemiddelde rapportcijfer bedroeg: 7,6. Dit geeft energie om op de ingeslagen weg verder te gaan!
Tevredenheid
7,9
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven