IKC Waterrijk

Schoolstraat 29 1723 AA Noord-Scharwoude

  • Schoolfoto van IKC Waterrijk
  • Schoolfoto van IKC Waterrijk
  • Schoolfoto van IKC Waterrijk
  • Schoolfoto van IKC Waterrijk

In het kort

Toelichting van de school

Modern en uitdagend onderwijs op een gezellige katholieke basisschool waar de talentontwikkeling van kinderen voorop staat. Dat kenmerkt De Fusieschool in Noord-Scharwoude. Onze school komt voort uit de Mariaschool en De Duizend Eilandenschool. 

Goed, gedegen onderwijs is de basis. Op de fundamenten van deze twee goed draaiende scholen bundelen we onze krachten en bouwen wij aan ambitieus onderwijs. In de loop van dit schooljaar presenteren we onze nieuwe website en onze nieuwe naam.   

In schooljaar 2018-2019?bezoeken rond 236 leerlingen de school, verdeeld over 10?groepen. Er staat een team van ruim 30 enthousiaste mensen klaar om uw kind(eren) een leerzame en prettige schooltijd te bieden. Heeft u interesse in onze school? Zoekt u een school met een stevige basis, die tegelijkertijd volop in ontwikkeling is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken graag kennis met u!

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
211
Landelijk gemiddelde
215

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven