Basisschool De Peppel

PC Stamstraat 2b 7442 ZC Nijverdal

Schoolfoto van Basisschool De Peppel

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op Obs de Peppel. Wij zorgen er voor dat je 'Op het puntje van je stoel' zit!

Daarom zijn kinderen mede-eigenaar van hun leerproces, werken we met tablets om de leerstof te verwerken en zorgen we dat elke les een duidelijk doel heeft. In onze nieuwe school hebben we verschillende werkplekken voor kinderen. Door de open constructie is alles overzichtelijk en omdat onze kinderen heel goed zelfstandig kunnen werken, is er veel rust in de school. We hebben veel aandacht voor het welzijn van onze kinderen - dat is de basis voor leren. 

Kom gerust eens bij ons kijken

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
57
Landelijk gemiddelde
215

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven