Maranathaschool

Grieglaan 4 3862 GV Nijkerk

  • Schoolfoto van Maranathaschool
  • Schoolfoto van Maranathaschool
  • Schoolfoto van Maranathaschool
  • Schoolfoto van Maranathaschool
  • Schoolfoto van Maranathaschool

In het kort

Toelichting van de school

Beste ouders, verzorgers en geïnteresseerden van de Maranathaschool,

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de resultaten van onze school. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting bij de cijfers en feiten. U ziet op dit moment nog maar een deel van de informatie. Dit overzicht wordt de komende maanden verder uitgebreid.
Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over de informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Sieds Elze Sennema
Directeur Maranathaschool

directie.maranatha@hsn-scholen.nl
033-2451413


Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Positief christelijke school
  • Leren door beleven!
  • Alle kinderen zijn welkom
  • Veel handen in de klas

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Sinds de nieuwbouw in 2017 zijn we aardig gegroeid. Dit komt niet alleen door het mooie gebouw wat naadloos aansluit bij ons onderwijs, maar ook hebben we nu eindelijk de ruimte en de voorzieningen om ons motto 'leren door beleven' werkelijk in ons onderwijs te verweven.
Denk hierbij aan de wateraanleidingen op het plein: een waterpomp, een wadi, de molgoten en de vlonder om slootje te vissen.

Ook hebben we een grote schooltuin die door de kinderen wordt onderhouden, een wilde bloementuin met insectenhotel en een speel- en ontdekbos!

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
267
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Bzzzonder BSO Paasbos
Samen een balletje trappen op het schoolplein, een spelletje mens-erger-je-niet spelen of binnen leren breien. Geen zin om actief te zijn? Je mag ook lekker chillen op de vide. Het kan allemaal bij Bzzzonder Paasbos. Voorheen in het pand van de Maranathaschool in Nijkerk, momenteel  aan de Bizetlaan in Nijkerk. Omdat de Maranathaschool vernieuwd wordt zijn we met elkaar te vinden in het pand van basisschool Het Baken. Begin 2017 verhuizen we dan naar een gloednieuw pand.Zowel kinderen van de omliggende scholen als van de Maranathaschool zijn van harte welkom bij Kindercentrum Bzzzonder Paasbos. Ieder kind is welkom, ook met een extra zorgbehoefte. Bij Bzzzonder kijken we naar mogelijkheden, niet naar beperkingen.Na een drukke schooldag schuiven de kinderen heerlijk aan bij de grote tafel. Onder het genot van wat limonade en fruit kan iedereen even bijkomen van school. Daarna is er voor de kinderen volop de gelegenheid om zich te kunnen ontspannen, talenten te ontdekken en te ontwikkelen en om het beste uit zichzelf te halen. Veiligheid, duidelijkheid, betrokkenheid en plezier zijn daarbij de voorwaarden.Sfeer proeven, een rondleiding krijgen, of vragen? Neem gerust contact op met Hermien van Esveld. Bellen kan ook naar 06-46509898.Tot gauw bij Bzzzonder Paasbos!

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven