School met de Bijbel

Schoolstraat 34 4306 CH Nieuwerkerk

Schoolfoto van School met de Bijbel

In het kort

Toelichting van de school

Wat leuk dat u onze website bezoekt, want dat betekent dat u geïnteresseerd bent in onze school. Dat stellen wij op prijs. De School met de Bijbel is een christelijke school op reformatorische grondslag. De school wordt op dit moment bezocht door ruim 180 leerlingen. Op deze site komt u meer over de school te weten.Mocht u meer of andere informatie over de school willen, dan kunt u contact met ons opnemen. 

Het team van de School met de Bijbel

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
199
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven