Protestants Christelijke Basisschool De Ark

Laan van Gildestein 74 2151 HV Nieuw-Vennep

Schoolfoto van Protestants Christelijke Basisschool De Ark

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op basisschool De Ark.

Bent u op zoek naar een fijne, kleinschalige school voor uw zoon of dochter in Nieuw Vennep, dan nodigen wij u van harte uit om (met uw kind) een kijkje te komen nemen op onze school.

"Sterk de wereld in" is het uitgangspunt van De Ark. We bereiden kinderen voor op hun toekomst in de maatschappij, die sterk verandert en soms onvoorspelbaar is. Wij vinden het belangrijk onze leerlingen een goede basis qua kennis, (werk) houding, normen en waarden mee te geven, zodat ze met succes de middelbare school kunnen volbrengen en uiteindelijk goed kunnen functioneren in de maatschappij. 

Wij helpen uw kind zijn sterke kanten te zoeken en te waarderen. Het is voor ons een uitdaging uw kind te motiveren en te prikkelen, zodat hij zijn talenten ontwikkelt. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw kind verder komt, maar ook dat uw kind met plezier kan terugzien op een fijne schooltijd bij ons. 

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De meeste leerlingen komen uit de wijk Getsewoud.
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
214
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven