Kardinaal de Jongschool

Bramerduinenpad 10 9163 KG Nes (Gem. Ameland)

Schoolfoto van Kardinaal de Jongschool

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Jaarlijks onderzoeken we of leerlingen tevreden zijn over de school. Leerlingen van groep 6, 7 en 8 worden uitgenodigd om mee te doen.Dit doen we via Vensters met een link naar de tevredenheids-enquête. Zo kunnen leerlingen dit digitaal invullen. Als resultaat komen er een rapportcijfer uit; een gemiddeld cijfer van alle leerlingen. Is het cijfers goed, dan zitten we op de goede weg. Zo niet, dan gaan we bekijken wat beter kan en plannen we acties in voor het schooljaar wat volgt. 
Tevredenheid
7,8

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Twee jaarlijks onderzoeken we of ouders tevreden zijn over de school. Alle ouders krijgen een uitnodiging om mee te doen aan dit onderzoek. Dit doen we via Vensters met een link naar de tevredenheids-enquête. Zo kunnen ouders dit digitaal invullen. Als resultaat komt er een gemiddeld cijfer van alle ouders uit. Is het cijfer goed, dan zitten we op de goede weg. Zo niet, dan gaan we bekijken wat beter kan en plannen we acties in voor het schooljaar wat volgt. 
Tevredenheid
7,7

Terug naar boven